• Winkel 12x4
  • Winkel Laden 14x2

Locloods 1877, winkel & bakkerscafé vol lekkere, eerlijke en gezonde graanproducten
Wat goed is, komt van dichtbij. Op de klei van het Oldambt en de zandgronden van Westerwolde komen veel verschillende granen, zaden en peulvruchten tot wasdom. De tarwe, rogge, gerst, haver, mosterd, boekweit en veldbonen worden in De Graanrepubliek verwerkt en zijn te koop in de winkel van Locloods 1877 in Bad Nieuweschans. Noem het biologisch of duurzaam, ze zijn en elk geval lekker en gezond!

Je kunt bij ons ook lekker lunchen of genieten van koffie of thee met iets lekkers. 

>> Bekijk hier de menukaart

De eerlijke producten van Locloods 1877
In onze winkel kunt u van woensdag tot en met zondag terecht voor een schat aan eerlijke producten. De eet- en drinkwaren, geproduceerd in De Graanrepubliek hebben hier een prominente plek.

Bakker Wiebrand
Bakt dagelijks vers brood en banket met meel en bloem van De Haverrepubliek. Bakker Wiebrand is niet alleen de dorpsbakker van Bad Nieuweschans, maar ook leverancier van al het lekkere brood op de kaart van onze taveerne.

Pasta Noble
Verse en gedroogde pasta’s die zo uit de keuken van een echte Italiaanse mama lijken te komen. Tradizionale pasta uit eigen keuken, zo mogelijk gemaakt van Groninger granen.

De Haverrepubliek
Graan uit de graanrepubliek is koren op de molen van De Haverrepubliek. Meel en bloem naar wens gemalen, voor thuis of grootverbruik. Haver wordt havermout en graanvlokken kunnen in de muesli. Vakmanschap van haver tot gort.

Marne Mosterd
Groninger mosterd is al sinds 1895 een begrip dankzij Marne Mosterd. Een karakteristiek smaakvolle culinaire toevoeging voor vele gerechten en basis voor Groninger mosterdsoep.

Hooghoudt
De distilleerders van de familie Hooghoudt zijn smaakmakers sinds 1888. Een rijke wereld aan smaken in likeuren en regionale dranken. Met Hooghoudt zet je een lekkere borrel op tafel.

Witte Klavervier
Nederland heeft een rijke traditie in bierstijlen, waarvoor tegenwoordig gelukkig weer veel meer graansoorten worden gebruikt voor heerlijke bieren met karakter.

Mouterij Kiemkracht
Mouterij Kiemkracht vermout lokaal geteelde granen. Eerlijke tarwe- en gerstemouten voor kleinschalige brouwerijen en thuisbrouwers.

Woondecoraties
Stijlvolle woondecoraties die elk huis een persoonlijke touch geven. Maak van elk huis een thuis.

graanrepubliek black